Новини

Michelle Andrade презентувала свій перший міні-альбом «La Primavera Boliviana»

27 апреля 2018

Це – соло-версія запальної «Amor», ніжна «Зима», зухвала «Хватит свистеть», лірична «Musicа» і легка «Таю».

У контрастному диску, зазначають у прес-службі виконавиці, сплелися любов і біль, легкість і розчарування, спекотне літо й морозна зима, але все в ньому – про музику.

«Я шукаю себе, буваю різної в житті й у власній творчості: наївною, часом сумною, відкритою та веселою дівчиною, а іноді в мені прокидається справжня «rebelde» [у перекладі з іспанської – «бунтарка»]. У цих п’яти піснях відображено суміш двох культур, де мелодійність поєднується з речитативом, а поп – із латиною і реґґетоном. «La Primavera Boliviana» – це мій світ, частина моєї душі, де зберігається все, що я пережила на різних етапах своєї історії», – поділилася Michelle.

Міні-альбом в акустичному форматі співачка вперше продемонструвала на закритій презентації в Києві. Популярні сингли прозвучали в супроводі живих музичних інструментів, а кожному виходу Michelle передувала невелика відеоісторія, що занурювала в атмосферу пісні.

Повний відеозапис концерту опублікують на офіційному ютюб-каналі Michelle Andrade. Також у планах артистки видання інструментального альбому.