Новини

Мік Джаґґер відновив репетиції для туру Rolling Stones

15 мая 2019

Рок-легенди були змушені відкласти своє майбутнє турне в США минулого місяця, коли 75-річного вокаліста шпиталізували, а згодом провели йому операцію з заміни серцевого клапана.

Сьогодні Мік довів аудиторії, що вже практикує свої знамениті енергійні танцювальні рухи. У твіттер-кліпі Джаґґер повернувся до звичного жвавого себе. Він танцював і співав, щоправда не хіт Rolling Stones, а композицію «Techno Fan» британських інді-рокерів The Wombats за 2011 рік.

Соцмережеве оновлення з’явилося після того, як джерело кілька днів тому повідомило «The Sun», що зірка повертається до гастролей, і через тижні потому, як Джаґґер підтвердив, що одужує після хірургічного втручання, котре врятувало йому життя.

«Мік із задоволенням повертається до повноцінного здоров’я й відчуває себе на сто відсотків після операції. Він у нормальному стані та в доброму гуморі. Медики дійсно задоволені його прогресом і були раді дати йому шпитальну картку без тривожних позначок», – мовив інсайдер.

Батька вісьмох дітей також помітили минулого тижня з барабанщиком Rolling Stones Чарлі Воттсом на стадіоні в Лондоні, де вони спостерігала за матчем Англії проти Пакистану.

Концерт у межах американської частини туру «No Filter» мав розпочатися 20-го квітня в Маямі, штаті Флориді. Нові дати поки оголошені.