Новини

Міссі Елліотт натякає на співпрацю з Бруно Марсом

21 сентября 2017

Очевино, меломани незабаром стануть свідками спільного творіння Міссі Елліотт із Бруно Марсом. Артистка натякнула, що працює над новою музикою з уродженцем Гаваїв. У Твіттері вона показала знімок, на якому зображена в студії звукозапису з колегою.

Убрана у чорне Елліотт, схоже, насолоджувалася сесією з Марсом. На світлині вони усміхнені, а в коментарі до знімка вона зазначила: «У мене тут із побратимом Бруно Марсом вибухові вібрації! Він створює гарну атмосферу!».

 

Нині Елліотт і Марс готують свої нові платівки. Після гучної появи на «Суперкубка» 2015 року, виконавиця хіта «Work It» наполегливо працює над альбомом, який стане її першим лонгплеєєм з моменту видання «The Cookbook» 2005-ого.

Торік вона представила сингл «WTF (Where They From)» і пісню «Pep Rally» минулого лютого. Нещодавно реперка приєдналася до Келлі Роуленд, Зендаї та Келлі Кларксон для запису зіркового гімну «This Is for My Girls».

Що стосується Марса, то трохи пізніше він планує вдати наступника платівки «Unorthodox Jukebox» 2012-ого. За словами батька співака Піта Гернандеса, у березні Бруно планував оприлюднити нову пісню, одначе відклав презентацію через зайнятість у музичній частині «Суперкубка».