Новини

Мобі написав публічне вибачення після заяви, що вони з Наталі Портман колись зустрічалися

27 мая 2019

Мобі завітав до соцмережі, щоб попросити вибачення в Наталі Портман.

В очікуванні видання книжки «Потім усе зруйнувалося» минулого тижня музикант пригадав, як вони з Наталі Портман вирішили разом випити, а потім, коли відвідав її в Гарварді, цілувалися.

Кінозірка спростувала заяви про романтику з артистом. Наталі мовила, що почувається неспокійно, коли хтось використовує фальшиві історії для просування книги.

«Я була здивована, коли почула, що він характеризує дуже короткий час від нашого знайомства як побачення, бо мої спогади про те, як значно старший чоловік чіплявся до мене, щойно я закінчила навчання», – зазначила Портман.

Мобі відповів на коментарі акторки словами:

«Я нещодавно прочитав шматок пліток, у якому Наталі Портман сказала, що ми ніколи не зустрічалися. Це мене спантеличило, оскільки ми насправді зустрічалися. І після коротких стосунків 1999-го ми залишалися друзями на роки».

Проте після кількох днів критики та роздумів Мобі вибачився перед Наталі, а також перед іншими людьми, про яких написав у книжці, але не розповів їм про це заздалегідь.

«Я намагався з гідністю та повагою ставитися до всіх, кого я включив у «Тоді це зруйнувалося», а втім, це було необмірковано з мого боку – не повідомити їм перед виданням книжки», – зазначив Мобі в інстаграм-пості, до якого додав зображення з заголовком «Від Мобі, вибачення» на білому тлі.

Іще музикант зазначив: «Я дуже захоплююся Наталі, її розумом, творчістю й активністю щодо захисту тварин, і я ненавиджу те, що міг зашкодити їй і її сім’ї. Також я погоджуюся, що з огляду на нашу різницю у віці – майже чотирнадцять років – я, безумовно, мав би діяти відповідальніше й із більшою повагою, коли ми з Наталі майже двадцять років тому вперше зустрілися ».

Щодо інших відомих персон, яких Мобі згадав у мемуарах, то це – Лізі Ґрант, більш відома як Лана Дел Рей.

«Вона була красивою, розумною та чарівною. Планування зустрічі з нею було ти, що я хотів здійснити, і тим, що мій новий терапевт мені порекомендував», – поділився Мобі.