Новини

Мобі продемонстрував величезне веганське тату в себе на шиї

18 сентября 2019

Мобі, схоже, підтвердив свою тривалу прихильність до веганства. Тепер у нього на шиї завжди виднітиметься нагадування про цей спосіб життя.

54-річний електронний музикант, який належить до веганів уже тридцять два роки, показав чорнильний малюнок від татуювальниця селебриті Кет Фон Ді. Незмивний напис жирним шрифтом «VEGAN FOR LIFE» (у перекладі – «Веган назавжди») розміщений на правій частині шиї виконавця.

В інстаграмі Мобі написав про татуювання:

«Я веган майже тридцять два роки, тож нанесення цього тату – доволі безпрограшний варіант. До того ж робота в сфері захисту прав тварин та звільнення тварин – це робота мого життя. І щоб констатувати очевидне, це двозначне твердження… дякую @thekatvond».

Організація захисту тварин «PETA» відреагувала на публікацію музиканта:

«Нам це до душі! Ваша відданість допомозі тваринам значно перевищує зазначене в цьому тату».

А Фон Ді прокоментувала: «Люблю тебе, Мобі!»

Звісно, і шанувальники поділилися думками щодо тату Мобі. В одній із публікацій ідеться:

«Ого, не чекав на це! Справді велике татуювання на шиї!»

Татуювання з’явилося після того, як 2015 року Мобі заснував веганську закусочну в Лос-Анджелесі.

Щодо музики, то в березні цього року Мобі скасував книжковий тур після того, як його назвали «моторошним» за твердження, що він якось зустрічався з Наталі Портман.

Впливовий денспродюсер мав просувати свою автобіографію «Потім усе зруйнувалося», а також виступи на «Hay Literary Festival», лондонському «EartH», манчестерському Центрі Мартіна Гарріса та дублінському театрі Ліберті-Голл.

У книзі є розділ, де музикант переказує, що запросив Наталі Портман випити, а пізніше поцілував її під час зустрічі в Гарварді. З того часу Портман спростовує твердження, що вона мала романтичні стосунки з зіркою. Акторка заявила, що вважає «тривожним», коли для просування книжки використовують неправдиві історії.