Новини

Мрія кожної жінки: як чоловік Олени Мозгової привітав її з днем народження

11 февраля 2019

Співак Девід Аксельрод, тріумфальний виступ якого на вокальному проекті “Голос країни” переглянуто вже більше мільйона разів на YouTube, розкриває себе на втіху шанувальниць не лише як талановитий артист, а й як турботливий, люблячий та уважний чоловік. Днями дружина Девіда, музичний продюсер Олена Мозгова, відсвяткувала свій день народження. Аксельрод не затримався із привітаннями та вже близько дванадцятої ночі присвятив коханій публікацію у Facebook, написавши чуттєві слова, про які мріє кожна:

“Богиня моя, з Днем народження! Ти вже давно частка мене, а я тебе, в нас все перемішалось і ми стали одним цілим. Я нереально вдячний тобі за все, але найперше за наш скарб, за наше сонечко, нашу Мію! Попереду довгий і непростий шлях, але вірю, він нам до снаги.

Решта побажань, зізнань та вітань особисто на вушко!”.

Та й тут Девід не розгубився стосовно “особисто”: спеціально для дружини виконавець забронював на двох один зі столичних спа-салонів… на цілий день! Саме таким чином справжні чоловіки й влаштовують нагоду побути сам на сам із найважливішою жінкою у своєму житті. Розкішним подарунком Олена похизувалася на своїй сторінці у соціальній мережі.

“Найкращий день народження! Він таки знає відповідь на питання «чого хоче жінка?». І це також талант !” — прокоментувала Мозгова.

Девід Аксельрод та Олена Мозгова нещодавно відсвяткували і четверту річницю весілля. Пара виховує донечку Соломію.