Новини

Музиканти двох країн виступили на великому музичному святі «Україна як Корея»

21 сентября 2017

Організували концерт телеканал М1 і компанія «Таврійські ігри» за підтримки посольства Республіки Корея в Україні.

Лі Янг Гу, Посол Республіки Корея в Україні: «K-pop набуває популярності у світі. Україна теж має відомих артистів, тож ми й організували спільний концерт».

Шоу розпочали «Потап і Настя». Попри травму виконавиці, дует неабияк потішив публіку. На сцені Настя танцювала з пошкодженою влітку ногою, а от повертатися до гримерної їй уже допомагали. Далі естафету перейняв колектив MOZGI.

«Не Psy’єм єдиним славиться Корея», – переконаний лідер гурту Потап. Потап, MOZGI: «У Кореї чимало різноманітних музикантів, і Psy — один із гумористичних персонажів. Сьогодні в Україні висадився цілий десант корейців». Окрім вже відомих хітів «Потап і Настя», «Время и Стекло» та гурт MOZGI спеціально для концерту «Україна як Корея» підготували треки англійською. А останні ще заспівали іспанською в дуеті із Мішель Андраде.

Після запальних ритмів залунали акустична гітара й шовковистий спів Eddy Kim. В інтерв’ю артист зазначив, яка особливість України приваблює корейців.

Eddy Kim: «У Кореї існує думка, що Україна — це країна красунь, де кожна дівчина — просто супермодель. Тому чимало корейців бажає сюди приїхати й подивитися. Про те, що в Україні холодно, не виникало думок. Але коли я приїхав, мені сподобалося, бо зараз теплі дні».

Приголомшливими танцями публіку запалювали MONATIK, корейські дівчата TAHITI та дуже популярний бойзбенд K-MUCH. Музичний потік підхопив і «Время и Cтекло». Цікаво, що один із перших концертів гурту 2010 року був пов’язаний із Кореєю.

«Время и Cтекло»: «Численних шанувальників у Кореї ми закликали до миру. Здається, у нас був плакат із гаслом Make love, not war».

Тему миру також порушив піснею «Світ без війни» гурт Open Kids. Згодом юні виконавиці приєдналися на сцені до проекту Quest Pistols Show.

Українські артисти довели, що готові розширювати свій репертуар треками будь-якою мовою. Тож чекаємо на концерт — відповідь можливо вже в Кореї?

Телевізійну версію концерту «Україна як Корея» глядачі каналу М1 зможуть побачити 8 жовтня о 20:00.