Новини

На «Brit Awards 2015» оголосили номінантів у категорії «Critics Choice»

21 сентября 2017

Вибір критиків «Brit Awards» – це для молодих артистів щось на кшталт перепустки у великий шоу-бізнес. Обранцями експертів музичної індустрії колись стали нині відомі артисти. 2008, наприклад, критики увінчали лаврами Адель, 2009 – Florence + the Machine, 2010 – Еллі Голдінг, 2011 – Джесі Джей, 2012 – Емілі Санде, 2014 – Сема Сміта. Цьогоріч за титул музичного відкриття боротимуться George The Poet, Джеймс Бей і Years & Years. Хто ж із них буде лауреатом премії в категорії «Critics Choice» стане відомо четвертого грудня. А 25 лютого переможець отримає свій трофей на церемонії нагородження в Лондоні.

Номінанти вже відреагували на звістку. Виконавець на ім’я George The Poet сказав: «Я почуваюся обраним у зв’язку з тим, що мене номінували на „Brits Critics Choice Award”. Я завжди мріяв достукатися до людських сердець, і ця номінація показує мені, що я на правильному шляху».

Учасники лондонського тріо Years & Years описали номінацію, як «божевільну та неймовірну», додавши, що вони вдячні за можливість створювати музику.

Тим часом Джеймс Бей сказав: «Я досі не можу в це повірити. Бути номінованим на „Brits Critics Choice Award” – це те, що я собі навіть не міг уявити. Величезна честь».

«Brit Awards» («The Brits») – це англійська щорічна церемонія вручення музичних нагород у сфері поп-музики, заснована Британською асоціацією виробників фонограм. Її вперше провели 1977 року, а з 1982 артистам на ній присуджують нагороди щороку. Премію вважають британським відповідником «Греммі».