Новини

На дні народження Бруно Марса заспівав Ед Ширан

9 октября 2018

На ще один рік артист постаршав 8-го жовтня. За лаштунками концертної арени в Нашвіллі музикант, який виборов «Греммі», розважився з Едом Шираном.

Відео, котре Бруно виклав в Інстаграмі, показує, як він ласує тортом. Кондитерський виріб був прикрашений принагідним написом – ім’ям артиста. Потім камера повернулася на Еда, що заспівав для Марса під акустичну гітару «Happy Birthday».

Британець дещо переробив знамениту святкову пісню. Замість того, щоб традиційно заспівати ім’я винуватця події, він замінив його на рядок «Бруно, що двічі виступав на Суперкубку». Іменинникові, очевидно, сподобався такий варіант треку, тож він підняв келих і вигукнув: «Іще раз!»

Артист дав у місті концерт у межах «24K Magic Tour». Йому планувала складати компанію Cardi B, але зрештою та відмовилася від гастролей, оскільки побажала зосередитися на вихованні доньки Калчер. Співак схвально прийняв це рішення колеги, оскільки сім’я, мовляв, – найважливіше.

На заміну вибулої Бруно запрошував Сіару, Чарлі Вілсона, Еллу Май і Boyz II Men. Тур завершиться 31-го грудня в Лас-Вегасі.