Новини

На дні народження найкращої подруги Селена Ґомез зробила два татуювання

20 августа 2018

26-річна виконавиця поповнила свою інстаграм-сторінку свіжими світлинами минулої суботи, 18-го серпня. Вона відзначала день народження поруги на ім’я Кортні Баррі. Гості, серед яких також були Ешлі Кук і Ракель Стівенс, насолоджувалися на вечірці піцою й тортом.

Святкова група вирішила не зосереджуватися лише на харчах, розмовах і самознімках. Компанія попрямувала в тату-салон, де панянки набили собі кілька спонтанних чорнил. Селена обрала для нанесення внутрішню частину правої руки, а також праве ребро.

«Найкращій подрузі виповнилося 26. Частина друга. Номер чотири – бо ці жінки йдуть пліч-о-пліч зі мною сім років (@ashley_cook – 12 років). Чотири, бо ви – моя четвірка на все життя. Я люблю вас, дівчата. Усі ви надихаєте мене бути кращою, сильнішою, ближчою до Бога і ми прожили таку БОЖЕВІЛЬНУ історію разом. Не можу дочекатися наступних п’ятдесяти!» – пояснила значення татуювання Селена.

На правому ребрі Ґомез набила одиницю. Це окрема присвята іменинниці як «першому номеру» у житті співачки.

До слова, колекція татуювань Селени включає ноти на її зап’ятсі, номер римськими цифрами на шиї, напис арабською під правою лопаткою.

«І нарешті мій номер один: @courtneyjbarry, ти – неймовірна жінка. Те, як ти справляєшся з найзаплутанішими життєвими ситуаціями – неймовірно й витончено. Ти пов’язана як із найнезначнішими випадками, так і найсердечнішими. Ти віддаєш свої парфуми, щойно хтось скаже, що ти гарно пахнеш. Ти неймовірно весела і твоя віра завжди міцна. Люба сестро, неймовірна подруго і прекрасна донько. Ти – втілення неймовірної та дивовижної крихітки! Номер один», – написала Селена біля світлини з іменинницею.

Подруги дійсно відіграють величезну роль у житті Селени Ґомез. Улітку 2017-го із нею поділилася ниркою Франсія Райса.