Новини

На «Греммі» Леді Ґаґа виступить разом із гуртом Metallica

21 сентября 2017

Мати-монстр не планує обмежуватися карколомним виступом на Суперкубку, який іще досі згадують ЗМІ. Наступна її мета – «запалити» під час 59-ї щорічної церемонії «Греммі», котра відбудеться вже найближчої неділі.

6 лютого на фан-сайті Леді Ґаґи з’явився промо-кліп заходу, а поряд із ним – оголошення: «Леді Ґаґа виступатиме з Metallica на Греммі цієї неділі, 12 лютого!».

 

Леді Ґаґа вже стала постійною виконавицею на церемонії. Торік вона влаштувала триб’ют Девіду Боуї. А от гурт Metallica востаннє виступав на церемонії 2014 року. Тоді рокери виконали свою класичну композицію «One» із відомим піаністом Ланом Ланом. Минулого місяця гурт дражнив обіцянкою подарувати «щось вельми унікальне й особливе» під час шоу на «Греммі».

Разом із вищезгаданими артистами, на події виступить іще низка інших артистів. До дебюту на «Греммі» готуються кантрі-поп-виконавиця Келсі Баллеріні та датський соул-гурт Lukas Graham. У лайнапі музичного свята також згадано Демі Ловато, Андру Дей і Торі Келлі, яка співпрацює з Little Big Town над спеціальним сумісним номером на шану Bee Gees і з нагоди сорокаріччя «Saturday Night Fever».

За взяття сцени також відповідатимуть Бейонсе, Кеті Перрі, The Weeknd, Адель, Daft Punk, Аліша Кіс, Джон Ледженд і ще чимало інших артистів.