Новини

На концерт Бейонсе та Джея Зі роздали безкоштовні квитки

13 июня 2018

Зіркова пара почала тур «On The Run II» на сорок два концерти в Кардіффі, Уельсі, минулого тижня. Тобто через чотири роки після гастролей «On The Run». Та квитки на їхні коценти розходяться не так вже й весело, повідомляє британська газета «The Sun». Якщо говорити про англійську частину музичної поїздки, то, пишуть у виданні, залишаються тисячі непроданих квитків на шоу. Як наслідок – великі секції на стадіонах перед концертами порожні.

Але організатори знаходять вирішення проблеми. Принаймні косметичне. Деякі глядачі повідомляють у Твіттері, що спостерігали за роздачею безкоштовних квитків за межами концерту в Глазго, Шотландії. Інші розповіли, що їм без додаткової плати пропонували змінити місця на ліпші.

«Якщо ви поряд із парком «Гампден», ідіть на головну стоянку, там роздають безкоштовні квитки на концерт Бейонсе та Джея Зі, оскільки чимало місць порожні», – написав один із шанувальників Бейонсе. «Бачився на роботі з охоронцями Бейонсе, так вони запропонували безкоштовні квитки на сьогоднішній вечір», – твітнув інший.

Також очевидці опублікували знімки порожніх секцій.

До слова, перепустки на шоу подружжя коштують від шістдесяти восьми до шестисот тридцяти трьох доларів.

Тим часом мати трьох дітей продовжує ділитися грошима не тільки під тиском обставин. Під час зупинки в Шотландії співачка пожертвувала вісім пар взуття, які спеціально створили для її танцювальної команди, а також дитячим ліжком на користь фонду Джона О’Бірна – доброчинної організації, яка допомагає хворим дітям.