Новини

На М1 відбулася прем’єра кліпу переможниці конкурсу “Хіт-Конвеєр” від М2 ILCHY

26 июня 2020

Над відео працювала добре знана кліпмейкерка Олена Вінярська. За її ідеєю, співачка постала в образі фантазійної русалки-білявки у старовинному замку, сповненому неонового світла та незвичних декорацій.

— Перемога на “Хіт-Конвеєрі” означає, що я рухаюсь у правильному напрямку. Це не тільки вдача, але й винагорода за багато років праці над моїм проєктом. Кліп, однозначно, для мене є історичним моментом — перехід на більш високу сходинку, — коментує ILCHY.

 

Незважаючи на те що цьогоріч фінал чергового сезону “Хіт-Конвеєра” не відбудеться, прийом заявок на участь у конкурсі продовжено до 15 вересня 2020 року. Крім цього, знято обмеження на кількість пісень від кожного учасника, тож творчість не матиме жодних лімітів. Залишити свою заявку можна на сайті http://m2hit.com/.

Головний приз конкурсу — мрія кожного молодого гурту чи виконавця. На переможця чекає “Розкрутка на мільйон”: у неї входить зйомка кліпу та його трансляція на телеканалах М1 та М2. Також молодий артист отримає ротаційну підтримку на радіостанціях холдингу “ТАВР Медіа”.

Прес-служба

(044) 205-44-80