Новини

На Міссі Елліот позвалися до суду через несанкціоноване використання світлини для обкладинки синглу

8 февраля 2019

Джоді Плішка поскаржилася на реп-артистку та її звукозаписувальний лейбл через понад два роки після того, як її донька подякувала Міссі за розміщення портрету матері на синглові «Pep Rally».

Жінка, котра хворіє на алопецію, стверджує, що Міссі Елліотт і її лейбл ««Goldmind Inc.» без дозволу використала її знімок для обкладинки синглу. Це підтверджують документи, які отримали представники сайту «TMZ.com».

На зображенні, яке виконавиця задіяла для просування треку за 2016 рік «Pep Rally», Міссі сидить у смугастому чорно-білому джемпері. Спереду її одежини видніється голова, схожа на портрет Джоді Плішки – письменниці й активістки, яка геть лиса через свою фізичну ваду.

Хоча 47-річна виконавиця ніколи публічно не заявляла, що на її вбранні – портрет хворої на алопецію активістки, 2016-го донька Джоді, котру звуть Джесс, зазначила в блозі, що приємно схвильована від побаченого на джемпері виконавиці обличчя неньки.

«Для моєї мами (і для мене теж) – велика честь мати додаткове сприяння щодо розповсюдження її звістки про прийняття відмінностей і викорінення забобонів. Дякую моїй мамі Джоді Прішці та Міссі Елліотт за те, що вони такі сильні, сміливі, та показують гарний приклад для всіх», – ідеться в публікації Джесс на ресурсі «Odyssey».

Джоді долучилася до американського реаліті «Американський винахідник («American Inventor»)» 2006-го. Вона дійшла до фіналу проекту зі своїм винаходом – охолоджувальною перукою чи то шапочкою. Наступного року вона видала мемуари «Лиса краса: моя мандрівка до цього» («Bald is Beautiful: My Journey to Becoming»).

Представники реперки не відповіли на прохання про коментар.