Новини

На Нікі Мінаж позвалися до суду папараці через несанкціоноване використання зроблених ними знімків

9 июля 2019

Нікі Мінаж звинуватили в несанкціонованому використанні своєї же знімків. Згідно з документами, отриманими «The Blast», папараці зі «Splash News» і «Picture Agency» позвалися на виконавицю до суду. За їхніми твердженнями, артистка без дозволу розпоряджалася кількома світлинами, які захищені авторським правом. Знімки ці були виклаДені на сторінках артистки в соцмережах.

Зображення, про які йде мова, показують Мінаж на таких подіях, як «Harper’s Bazaar Party» у Нью-Йорку 2017 року та на вечірці в межах Нью-Йоркського тижня моди 2018-го.

36-річній Нікі закидають використання світлин для просування себе та своїх комерційних задумів серед понад дев’яноста мільйонів інстаграм-послідовників.

«Несанкціоноване використання відповідача мало виразний комерційний характер, – ідеться в позові. – Мінаж використовує свій канал в інстаграмі для, зокрема, просування власних бізнес-інтересів, продуктів і заходів; для просування та продажу продуктів і послуг інших; для нагадування та підвищення її видимості та бажаності як індосантки, акторки, моделі та представниці сфери розваг; а також пірить себе та свій статус селебриті. Коротше кажучи, кожна публікація Мінаж фундаментально сприяє просуванню чогось серед дев’яноста одного мільйона послідовників».

Гітмейкерка «Anaconda» поки не відповіла на звинувачення.

Схожий випадок минулого року стався з Дженніфер Лопес, котра заробила викладеною світлиною на судовий позов