Новини

На створення пісні «We Don’t Talk Anymore» Чарлі Пута надихнуло харчове отруєння

16 мая 2018

26-річний Чарлі Пут тішиться світовим успіхом завдяки хіту, до запису котрого 2016 року доклала зусиль Селена Гомез. Та мотивацією для написання пісні стала геть не естетична ситуація.

«Якось я був за кордоном і через недоготовану їжу в мене жахливо розболівся живіт, – розповів Чарлі 14-го травня. – Коли я стогнав у ліжку в готельному номері, то мені спала на думку ідея пісні. І йдеться про ідею для пісні «We Don’t Talk Anymore», що досить дивно».

Також під час інтерв’ю Пут відповів на запитання від шанувальників щодо пісень, які змушують його плакати.

«»All By Myself» Селін Діон, аранжування Девіда Фостера, – відповів молодий артист. – Перед третім приспівом вона співає в ля-мажорі, і все це – а капела, і ти такий: «Чи вони зараз щось учинять?»».

Минулого тижня Чарлі видав свій новий альбом «Voicenotes», який, як він сподівається, теж стане хітовим. У студійнику добре помітно джазовий вплив. Артист покладає надію, що його молодшим шанувальника це сподобається.

«Весь альбом – це джаз, замаскований під поп-музику, – розповів він нещодавно на прес-конференції журналістам. – Я створив настрій, який наближає мою музику до дорослих, але серед моъх фанів досі є дванадцятирічні діти та підлітки. Усі вони підспівують. І це робить мене найщасливішим хлопцем, оскільки я таємно навчаю їх, подобається їм це чи ні».