Новини

На тлі романтичних чуток Нікі Мінаж і Льюїс Гамільтон насолодилися сафарі

27 сентября 2018

Отже, чи 35-річна Ніки Мінаж і на два роки молодший за неї Льюїс Гамільтон разом? Реп-артистка й чотириразовий чемпіон «Формули-1», подейкують, зустрічаються. Нікі ще дужче підштовхнула публіку до спекуляцій, коли виклала світлини з Дубаї. На них зафіксовано, як парочка катається на квадроциклі по пустелі.

Знаменитості, яких уперше сфотографували разом під час Нью-Йоркського тижня моди, їхали на одному транспортному засобі. Виконавиця сиділа ззаду. Схоже, їм було затишно разом.

Льюїс назвав знімок «Вершниками».

Нікі також оприлюднила самознімок, який зробив її супутник.

До цього Мінаж оприлюднила на своїй інстаграм-обліківці відео, на якому зображена посеред пляжу під місячним світлом і спілкується з чоловіком, що має британський акцент. Голос дуже схожий на голос вищезгаданого гонщика.

Як раніше повідомило джерело, хітмейкерка «Bang Bang» і Льюїс «безумовно зблизилися». До того ж, додав інсайдер, «між нии проскочила іскра, щойно вони позначомилися, але ніхто з них не бажає раптово переходити до чогось серйозного, тож вони проводять час разом і пізнають одне одного».

Чорній Барбі, як вона сама себе називає, до вподоби милий акцент обранця, а ще вона в захваті від того, наскільки успішним і впевненим він є. Проте проводити більше часу разом їм поки, наголошує інсайдер, не вдасться, адже в обох – дуже напружені робочі розклади.