Новини

На зніманнях кліпу «Притяжение» Dj NANA пережила бурю в каліфорнійській пустелі

1 ноября 2018

Екранізація пісні Dj NANA «Притяжение» відбулася в США. А точніше – у каліфорнійській пустелі Ель Міраж Лейк, яка розташована неподалік від Лос-Анджелеса.

Понад десять годин артистка демонструвала в кадрі танці та пози з йоги. Знімання супроводжувало пекуче сонце та сорокаградусна тепература. А під кінець екранізації сталося геть несподіване.

Піщані вихори, які супроводжували весь виробничий процес, умить перетворилися на пустельну бурю. Групі на чолі з режисером Сергієм Ковалем довелося рятувати себе та дорогу техніку.

«Знімати на природі завжди важко, але, зізнаюся, таку стихію ми пережили вперше. У якийсь момент, коли пісок з величезною швидкістю летів в очі й не було видно людини, що біжить поруч, стало дійсно страшно за всю команду, – пригадала Dj NANA. – На щастя, усе обійшлося, а головне – буря залишилася за кадром. У кліпі «Притяжение» – тільки космічна жіноча енергія, якою я з радістю ділюся з усіма глядачами».

Автором синглу стала Галина Моруз.

«Притяжение» – це третя композиція, котру спокуслива виконавиця представила за рік від появи свого сольного проекту.

Нині діджей-сети артистки, котра поєднує під час виступів звук, рух, образ й аромат, доповнить п’ятий елемент. Dj NANA готує програму, у межах котрої під час діджей-сетів вона виконуватиме свої пісні. Нове амплуа артистка називає «vocal dj». Презентувати програму Dj NANA планує на початку 2019-го. 

Согодні відбудеться показ кліпу в «ДК Прем’єр» на М1. Ролик також можна переглянути на ютюб-каналі виконавиці.