Новини

Наберіть цей номер, щоб прослухати загадковий тизер нової пісні Кеші

18 октября 2019

Учора, 17-го жовтня, пізно Кеша поділилася списком міжнародних номерів телефонів у своїх соціальних мережах та запропонувала «зателефонувати їй», якщо ті хочуть «отримати благословення».

«Настав час отримати благословення! Не зволікайте!» – написала вона в інстаграмі поруч із відео, знятому в стилі ретро-реклами.

«Телефонуйте зараз і додавайте себе до телефонної книжки геллрайзера, так я зможу завжди запропонувати вам оновлення та певну священну секретну інформацію. Телефонуйте за номером 1-855-KESHASAVS», – додала співачка.

Якщо набрати вказаний номер, ви почуєте моторошне голосове повідомлення, котре сповіщає про повернення попзірки. Переглянути повний список номерів для дзвінків можна на офіційному сайті виконавиці або нижче:

У вересні Кеша розповіла, що планує «геть скоро» видати нову музику.

Вона написала у твіті:

«Тварини [в оригіналі – «animals»; так артистка звертається до своїх шанувальників. Звертання пов’язане з назвою її дебютного студійника «Animal»]! Ви всі заслуговуєте дізнатися першими… Нова музика прибуде геть скоро! У такому захваті!»

А для «Billboard» минулого місяця Кеша розповіла, що зайнята роботою над наступником свого альбому-повернення «Rainbow» (виданий 2017-го):

«Я перекопала емоційні уламки, і тепер… я можу повернутися до висвітлення певного лай*а».

«Я справді воліла здійснити суттєвий унесок у попмузику. Думала: «Я це можу й зроблю це самостійно2. Я не знаю, чи це мій останній попзапис, але хочу мати такий, який буде проривним», – пояснила зірка.

На початку року Кеша поділилася новою піснею «Rich, White, Straight, Men», у якій торкнулася ряду серйозних проблем, як от рівність, різниця в оплаті праці, пов’язана зі статтю тощо.