Новини

Надія Мейхер представила пісню, написану Alyosha

8 ноября 2018

Надія Мейхер уперше за тривалий період оприлюднила свіже відео. Авторкою пронизливого треку про омріяне щастя стала співачка Alyosha.

«Зізнаюся чесно: був період, коли я зареклася розвивати власний сольний проект. Мені було достатньо продюсування та роботи над виставою «Історія De Un Amor». Знайомство з Alyosha кардинально змінило мою налаштованість, – розповіла Надія. – Ми познайомилися у моєму бутику, стали спілкуватися. І я зрозуміла, що ми дуже схожі. Щиро захотілося, щоб Олена написала для мене пісню». 

Мейхер продовжила:

«Через кілька місяців ми перетнулися на студії звукозапису, і Alyosha просто приголомшила мене фразою: «Надю, хочу написати для тебе пісню!» Мені відняло мову. Через півгодини Олена вже наспівувала мені «Надежду» просто в студії, а я з тремтінням тіла уявляла все: й аранжування, і свою манеру виконання, і кліп. Ця пісня – це я сама».

Alyosha розповіла про співпрацю:

«Оспівана «надежда на счастье» є геть у кожного. Іноді ти крізь роки проносиш якісь стосунки «без шансів», але десь у душі думаєш про людину та зберігаєш віру. І коли вона раптово з’являється у твоєму житті знову, ти розквітаєш. Ми з Надею пережили схожі моменти і ситуації, практично однаково бачимо й оцінюємо світ. Тому мені було дуже легко написати для неї трек».

Режисером кліпу «Надежда» стала Олена Вінярська. Це перша спільна робота Вінярської з Мейхер, якщо не враховувати кліп співака ДОРОШа «Ресницами», і відео «Побудь со мной» для першого продюсерського проекту Надії – співачки РАШЕЛЬ.

Ідея музичного ролика проста: усе в житті – гра, чесна і щира. Гра слів, гра взаємин. У Єдиному для жінки обранцеві може уживатися три особистості: чоловік, друг і коханець. Відео демонструє це за допомогою танцю.

«Мій улюблений епізод у кліпі – це армреслінг! – усміхнулася Надія Мейхер. – Стосунки – це певна боротьба, особливо якщо жінка сильна духом. Вона бореться ненавмисно, вона просто не може інакше! У дитинстві я часто змагалася із хлопцями й перемагала. Усі ідеї приходять з дитинства й життєвого досвіду. І тільки тоді, коли тобі щиро подобається те, що ти робиш».

Прем’єра кліпу Надії Мейхер «Надежда» відбудеться сьогодні, 8-го листопада, у «ДК Прем’єр» на телеканалі М1.