Новини

Надя Дорофєєва отримала нагороду за популяризацію Кореї в Україні

6 декабря 2018

Солістка гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва відома своїм багаторічним захопленням корейською культурою: артистка популяризує модних корейських дизайнерів в Україні і корейську музику, а в 2016 році «Время и Стекло» взяли участь у корейсько-українському концерті дружби. За внесок у зміцнення корейського іміджу в Україні та українського іміджу в Кореї, а також популяризацію k-pop культури, Посольство Республіки Корея відзначило Надю спеціальною нагородою:

«Вже кілька років я захоплююся Кореєю і не втомлююся зізнаватися в коханні корейській культурі, моді, музиці і дизайну. Я пишаюся, що саме ця країна стала натхненням для створення концепт-стору унікальних речей корейських брендів SO DODO. І завдяки таким ініціативам, як «Україна як Корея», українські артисти мають можливість представляти свою країну у всьому світі. Для мене велика честь отримати нагороду від Посольства Республіки Корея. Я впевнена, що це початок нашої великої творчої та музичної дружби!».

На церемонії були присутні продюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова і Почесний Консул Республіки Корея в Херсонській, Дніпропетровській і Запорізькій областях Микола Баграєв, який є ініціатором та організатором музичної акції Ukraine like Korea.