Новини

Наомі Кемпбелл обірвала інтерв’ю на червоній доріжці, щойно її запитали про Ліама Пейна

7 марта 2019

48-річна манекенниця та 25-річний учасник One Direction 6-го березня завітали на захід «WE Day». Проте прибули вони туди з різницею в десять хвилин. Репортери поцікавилися в Наомі романом із Пейном, але та відрізала: «Дуже дякую», – після того накивала п’ятами.

За повідомленнями британської газети «The Sun», пара насолоджується сумісним часом із грудня 2018-го. Минулого місяця співака також заскочили на виході з її дому. Іще писали, що знаменитості разом побували в Гані.

«Наомі сказала Ліаму, що їй до вподоби веселитися, але це все, на що вона поки що готова. Він прийняв це, але був дещо розчавлений. Ліам у захваті від неї. Вважає, що вона дуже вольова. Він схожий на цуценя, яке бігає навколо. Друзі попередили його, що це ні до чого доброго не доведе», – розповіло джерело для публікації.

Гітмейкер «Strip That Down», який торік розлучився з британською поп-зіркою Шеріл Коул, нині долучився до кампанії з протидії британській злочинності. Артист розповів шанувальникам, як його колись пограбували з ножем. Наомі про цю проблему говорити не захотіла.

«Я небагато знаю про ножову злочинність у Лондоні. Наразі я не живу тут», – мовила зірка моди.

На «WE Day» манекенниця виступила з промову для публіки. Кемпбелл говорила про силу жінок і втілення молоддю пристрастей. А Ліам виконав сумісний із діджеєм Зеддом трек «Get Low».