Новини

Наступного року Мадонна планує черговий тур

14 декабря 2017

Шанувальники Медж, радійте! Діва повернеться в дорогу. 8-го грудня виконавиця виступила на програмі «Live with Kelly and Ryan», де розповідала про сім’ю та кар’єру. Також вона зіграла з ведучими в гру «Sketching With the Stars» й обрала подругу Андерсон Купер бути її партнеркою в цій забаві.

Коли гра скінчилася, Купер запитала у виконавиці «Like a Prayer», коли вона відновить гастролі, на що Мадонна сказала «Скоро!» і додала: «2017-го я була футбольною матусею в Португалії. 2018-го… я повернуся, крихітко. Я повернуся для тебе!».

Також артистка розповіла про приготування, які вона здійснювала перед туром. «Це схоже на створення бродвейського мюзиклу, який потім побачить світ, – пояснила знаменитість і додала, що їй доведеться подбати про кожен його аспект. – Від музики до візуальних ефектів і дизайну сцени. А потім я ще маю адаптуватися до фізичних вправ, призвичаїтися до тренувань, які будуть необхідні для виступів. Усе залежить від того, що я робитиму під час шоу. Я підвищую свою витривалість».

За словами Медж, перед виходом на сцену вона зазвичай розігрівається по двадцять хвилин, що, мовляв, просто сміховинно, бо: «…я перевіряю звук, а це всіх виснажує та дратує. Потім я відходжу, отримую свою дозу кисню, а ще мій фізіотерапевт мене налаштовує, перевіряє мої кісточки. Завжди щось іде не так».