Новини

Наталія Гордієнко показала нове татуювання

21 сентября 2017

Заради малюнка на тілі Наталії Гордієнко довелося два дні ходити на сеанси до тату-майстра і терпіти нестримний біль. Співачка набила в себе на боці татуювання у вигляді корабля.

Наталія Гордієнко, співачка: «Татуировку я планировала больше двух лет. Именно корабль, именно парусник, именно этот парусник. Он символизирует для меня, я так углубляться сильно не хочу, символизирует собственно меня и мою жизнь».

Яке ж тоді життя в тебе Наталіє Володимирівно? Невже ти подалася в морячки? Адже раніше таку татуху набивали мореплавці, щоб у разі аварії їхні тіла можна було ідентифікувати.

Наталія Гордієнко, співачка: «Хахах… О, Боже! Ну и нормально! Вот теперь если что, поплыву, пойду куда-то в кругосветное путешествие на лайнере. В случае чего, найдут меня по татуировке».

Самим лише вітрильником зірка не обмежиться. У майбутньому Наталія планує домалювати ще кілька елементів, зокрема хвилі і кілька хмаринок.

А от у молодшої сестри Кім Кардашіан — Кендалл Дженнер — виросло одне крило. Фотографію громіздкого тату дівчина показала в Інтернеті. Ким себе уявила зірка, невідомо, але очевидно, що із цим крильцем далеко вона не залетить. Фейк, фейк і ще раз фейк. Це — не справжнє тату, а простий малюнок маркером.