Новини

Наталія Гордієнко поставила собі за мету перемогу на міжнародному конкурсі

1 ноября 2018

На прем’єрі нової концертної програми виконавиця представила композицію, із якою збирається підкорювати національний відбір головного музичного конкурсу Європи.

Артистка запросила друзів і колег до одного зі столичних клубів. Шоу включало тринадцять композицій, серед яких – і пісня «Грім». Саме з нею наступного року Гордієнко виборюватиме право представляти Україну на пісенному конкурсі «Євробачення».

«Трек «Грім» офіційно презентовано, тож тепер – ані кроку назад», – усміхнулася Гордієнко.

Пісня є досить нестандартною для українського слухача, зазначають представники виконавиці. У ній немає приспівів, а тільки куплети та програш. Така структура властива для північноєвропейських композиторів.

«Цьогоріч ми записали та видали три сингли; із синглом номер чотири – “Грім” – ставимо перед собою чергову планку – «Євробачення»! А як усе складеться далі – побачимо», – зазначила співачка.

Серед гостей концерту-презентації були присутні Фагот, співачки Alyosha та Мята, ведучий Андрій Чорновол, актор Роман Грищук.

Нагадаємо, що 2017-го, після припинення контракту з попереднім лейблом, Наталія Гордієнко зібрала власну продюсерську команду й обрала для розвитку музичного проекту новий романтичний образ.

У 2018-му, коли вона завершила всі юридичні та підготовчі моменти, відбулося повернення виконавиці: Наталія гучно нагадала про себе прем’єрою двох композицій. Один із цих треків приніс їй перемогу в номінації «Прорив весни» у межах «M1 Music Awards. 4 Сезони», а з другим вона потрапила в номінацію «Прорив літа».