Новини

Наталія Гордієнко заспівала англійською

21 сентября 2017

Наташа Гордієнко стала Tasha G, однак лише на час роботи зі шведським музикантом Андреасом Орном. Щоб закордонному колезі було легше вимовляти ім’я співачки, його довелося трохи скоротити. Про подробиці цього експерименту ми вирішили дізнатися особисто в Наташі.

Наташа Гордієнко, співачка: «Мы сделали параллельный проект, который будет ориентироваться на Европу. Так как не только шведам, а несловянскому народу фамилию Гордиенко будет очень тяжело произнести и прочитать, поэтому мы решили сократить до первой буквы, а Таша — это Наташа».

Крім цього, співачка на деякий час змінила імідж. З непосидючої хуліганки вона перетворилася на ніжну і тендітну жінку. На всі ці експерименти Гордієнко погодилася заради співпраці із солістом шведської групи Gravitonas. Це була любов з першого погляду, запевняє Наташа.

Наташа Гордієнко, співачка: «Мы познакомились и решили, что нам надо срочно что то сделать. Мы друг другу понравились. Андреас настолько профессиональный человек. На самом деле, я впервые увидела настолько профессиональных людей. Было легко и комфортно, не смотря на то, что английский неидеальный, мы легко друг друга понимали».

Разом із Андреасом Орном українська співачка і записала свій перший англомовний трек «Something Wrong». Та попри таку загадкову назву, під час роботи над піснею все відбувалося за планом.

Наташа Гордієнко, співачка: «Аранжировку, полностью мастеринг, сведение они сделали там в Швеции, а вокал записывали здесь, на студии у Саши Пономарева. Они специально прилетели в Киев, взяли студию на шесть часов, справились за три. Результат хороший».

Андреас, зокрема, відзначив професіоналізм і організованість колеги. А Гордієнко запевнила, що набула неоціненного досвіду, співпрацюючи з одним із найбільш перспективних музикантів Швеції.