Новини

Наталія Могилевська та Макс Барських «благословили» гурт PLAY на виконання свого треку

3 ноября 2017

Заручившись підтримкою Народної артистки України Наталії Могилевської і хітмейкера Макса Барських, гурт PLAY підготував чергову пісню. Називається вона «DVD».

«Дуже красиве, чуттєве, ніжне, приємне виконання. Пісня набула нових звукових відтінків. Гурт PLAY – ті, кого треба слухати і в кого вірити!», – поділилася Могилевська.

Нове аранжування «DVD» у виконанні гурту припало до душі й Максу Барських, тож вони з Наталією вирішили подарувати композицію колегам.

«Мені сподобалися ті емоції і барви, які вони в неї вклали. Завжди приємно усвідомлювати, що в пісні з’являється друге життя», – мовив Макс.

Не кожен день популярні виконавці українського шоу-бізнесу дарують власні хіти артистам. Солісти колективу Ліза Чепель і Вася Клименко поставилися до виконання треку з усією серйозністю. Більше того, пісня набула нового змісту.

«За задумом, трек був про невзаємне кохання, яке спричиняло муки. Ми трохи змінили текст, піднесли кохання», – поділився соліст гурту.

Із композицією «DVD» також пов’язані особисті переживання артистів.

«Я була шалено закохана в Макса, слухала його пісні і мріяла з ним познайомитися. Нині не вірю і заздрю сама собі, що маємо можливість представити улюблений сингл «DVD» у виконанні нашої групи», – розповіла Ліза Чепель про свої почуття.