Новини

Наталка Карпа влаштувала літню вечірку

21 сентября 2017

Наталка Карпа в двогодинному шоу презентувала музичну програму з головними саундтреками літнього сезону: «Літо Літо», «Сонцезалежна», «Плюс один».

Наталка Карпа умовно розділила концертну програму київського концерту на три частини: прем’єри, ліричні пісні і танцювальні хіти, при цьому тричі змінювала наряди на сцені. Уже в фіналі першої частини концерту, коли Наталка Карпа виконала пісню «Сонцезалежна», глядачі піднялися зі своїх місць з оваціями, танцями і зізнаннями в коханні.

Наталка Карпа: «Це був неймовірний момент! Як правило, глядачі повністю розслабляються наприкінці концерту, але, щоб на п’ятому треку практично весь зал танцював — це точно магія пісні. Я відчула, що “Сонцезалежна” стала близькою багатьом».

У цей вечір співачка також зібрала на сцені своїх «сонцезалежних» друзів — яскравих, позитивних і танцювальних Світлану Тарабарову і проект BAKUN. Це був перший виступ проекту в Києві, під час якого вони також презентували новий трек «Кохаю». Перед першою піснею Світлани Тарабарової «Без Війни» — Світлана та Наталка, які активно підтримують українських військових на Сході України, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв України, а також подякували тим, хто пройшов війну і був у цей вечір з ними — це і чоловік Наталки Карпи Євген Терехов з друзями — учасниками АТО, і герої проекту «Переможці». Після цієї зворушливої частини концерту Тарабарова заспівала новий сингл «Добре з тобою» з дітьми з творчої школи «Karparation», а Наталка на біс виконала свої хіти «Калина» та «Час-пісок».

Не обійшлося і без «смачних» сюрпризів і подарунків — всіх глядачів концерту пригощали морозивом, а серед найактивніших розіграли косметику і парфуми з серії Soncezalezhna by Karpa.