Новини

Натхненна сином Мадонна відкриє в Малаві першу футбольну академію

20 августа 2018

Африканська держава займає особливе місце в серці поп-ікони, оскільки чотири з її шести дітей були прийняті з країни, де вона зосереджує свою благодійну роботу з моменту заснування 2006 року своєї неприбуткової організації «Raising Malawi».

Нині виконавиця проживає в Лісабоні, Португалії. А все задля того, щоб дозволити 12-річному Девіду навчатися в молодіжній академії знаменитого португальського футбольного клубу «Бенфіка». Юнак утілює власну мрію – бути професійним спортсменом, і його пристрасть до спорту стала рушійною силою для задумів поп-королеви. Тож вона і планує звести подібний навчальний заклад в обтяженій бідністю Малаві.

«Насправді це – ідея Девіда, що нам потрібно побудувати футбольну академію», – розповіла знаменитість в інтерв’ю для «Associated Press».

Хітмейкерка вперше висунула ідею представникам місцевої влади Малаві минулого місяця. І керівництво національної футбольної асоціації відреагували на задум теплим схваленням. Вони навіть запропонували земельну ділянку для будівництва об’єкту просто на головному стадіоні у столиці Лілонгве.

У минулий четвер, 16-го серпня, співачка також відзначила свій день народження. Їй виповнилося шістдесят.