Новини

Натхненням для створення нового альбому Адама Ламберта частково послугувало розчарування в музиці

9 июля 2019

37-річний Адам Ламберт розчарувався тим, що лунає в чартах, тож почав слухати альтернативні гурти, такі як Tame Impala, The Black Keys, а також Прінса.

Коли йшлося про провідний сингл «New Eyes» із платівки, а також іншу впливи, Адам зазначив: «Там дещо від Прінса, а також трохи блюзових мелодій. Ця пісня й інша частина альбому частково зазнали впливу цієї музики. А ще зіграли роль мої спостереження за топ сорок упродовж останніх десяти років. Я був дещо засмучений, що все звучить якось однаково. В індустрії ну так вже стараються наслідувати та копіювати».

Але згодом, за словами виконавця, ситуація змінилася:

«Я почав слухати значно більше альтернативної музики. Вони, може, і не стануть грандіозними хітами, але те, що це – чудова музика і видатні гурти, не заперечиш».

Артист додав:

«Такі групи, як Tame Impala або The Black Keys… Їхні пісні своєрідні, але вони відомі тим, що створюють [певний] стиль музики, своє звучання, і вони вплинули на багатьох інших виконавців , включаючи мене».

Свіжий реліз Адама «Velvet» – це видання з двох частин. Співак уже оприлюднив три сингли, у числі яких – «Comin In Hot» і «Feel Something». Першу частина релізу «Side A» артист представить у вересні.

Це перше студійне зусилля випускника одного з талант-шоу (котрий розпочне масштабний північноамериканський стадіонний тур з гуртом Queen 2020 року) після «The Original High» за 2015 рік.