Новини

Найчарівніші моменти під час написання пісень, каже Каміла Кабелло, виникають, коли «не стараєшся»

25 ноября 2019

«У випадку з першим альбомом я б прийшла до студію надмірно підготовленою, із вивіреними заздалегідь текстами пісень і десятьма концепціями та назвами пісень, які я бажала написати в той день. [Однак] у написанні композицій найчарівніші моменти ті, коли ти взагалі не стараєшся», – поділилася міркуваннями Каміла. 

Хоча Каміла й докладе зусиль у студії, щоб записати ідеальну пісню, є те, що вона ніколи не зробить для своїх треків. Артистка не присягатиметься.

«Пам’ятаю, як була у цьому віці [віці молодшої сестри Софії, котрій дванадцять років] і як багато для мене значила Тейлор [Свіфт]. Я, безумовно, не думаю, що мені доведеться надто змінити себе, щоб відчути, що я демонструю добрий приклад для молодших дівчат, але водночас я усвідомлюю це. Я не присягалася ні в чому в жодній пісні».

Гітмейкерці «Havana» виповнилося п’ятнадцять, коли вона проходила прослуховування в американському талант-шоу, що завершилося її долученням до дівочого гурту Fifth Harmony. Артистка зазначила: навіть ураховуючи старання вона не була впевнена, чи має достатній для створення чогось видатного талант: 

«Я завжди знала, що можу щось співати, але не знала, чи справді я в цьому добра. Коли я виростала, я співала б у Християнській юнацькій асоціації, і люди думали: «О, Боже, ти майстерна співачка». Але я насправді не знала цього. Думаю, що на «X Factor» я вперше подумала: «Гаразд, вони всі не обманюють»».

Щодо найсвіжішого визнання співачки, то її вшанували на нещодавній «American Music Awards»