Новини

Найл Горан і Льюїс Капалді під час блокування разом пишуть нову музику

29 апреля 2020

Творець «Someone You Loved» і колишній учасник One Direction стали добрими друзями й використовують свій час удома під час коронавірусної пандемії з користю. За допомогою зум-конференцій артисти діляться ідеями нових пісень.

В інстаграм лайві Найл зазначив:

«Цими вихідними ми не бачилися. Зазвичай по суботах увечері ми випиваємо в зумі по кілька склянок, але цього вікенду не чатилися. Думаю, що я напишу йому на тижні. У нас не щільний графік роботи».

Музиканти, котрі цьогоріч (до пандемії) планували разом поїхати в тур «Nice To Meet Ya», раніше вже працювали разом над новим матеріалом.

Розкриваючи таємну співпрацю, Льюїс раніше пожартував:

«Ми разом пісню зробили. Мені вона подобається. Не знаю, чи вийде вона, сподіваюся: так і буде. Мені справді дуже потрібні гроші».

Тим часом 23-річний співак також пише власні пісні, щоб використовувати час удома під час блокування з вичерпною користю.

Шотландський артист не мав жодних проблем з блокуванням, але наполіг: не все, що він створює, можна буде використовувати. Співак навіть порівняв творчий процес із діареєю.

Нещодавно Горан сказав:

«Це протікає, але діарея також тече, і це не значить, що ви цього бажаєте! Усе поки що добре, але я тільки-но починаю, і на все, що я нині роблю, реагую: «О, це захопливо!» Але коли емоції вщухли, я зрозумів, що написав дванадцять пісень про ті самі чотири стіни».