Новини

Найл Роджерс розповів, як Бруно Марс учив його створювати хіти

6 августа 2019

66-річний Найл Роджерс пригадав те, як збагачувався досвідом у 33-річного Бруно Марса. Останній нагадав легенді процес готування шлягерів.

Артисти працювали над піснею для нового альбому Роджерса на студії «Abbey Road». Допомагав їм Андерсон Пак.

За словами Найла, коли вони почали творчий процес, то він намагався зробити пісню «напрочуд розумною». У «Two Shot Podcast» артист зазначив:

«Я грав те, що, на мою думку, було справді розумними джазовими акордами. Вони були дивовижні, і я був настільки захоплений. Але Бруно сказав: «Гей, Найле, ти знаєш той перший акорд, з якого починаєш? Маєш змінити його, якщо хочеш, щоб це було хітом»».

Роджерс додав, що намотав на вуса поради Марса, і згодом ділився подібним із багатьма іншими артистами.

Продюсер додав:

«Бог знає, що він мав рацію, адже я стільки разів переказував це іншим людям. Я пішов додому, змінив акорд і назву пісні на «Слухайтесь Бруно» (в оригіналі – «Listen To Bruno»)».

Очікується, що композиція буде включена до наступника торішнього альбому «It’s About Time» гурту Chic. Роджерс розповів для «The Daily Star» у січні, що до створення майбутньої платівки доклали зусиль Роберт Плант і Джорджа Сміт.

Але не всі дослухалися до співзасновника Chic. Найл пригадав, як Шакіра відмовилася від його послуг наступного дня після звукозаписувальної сесії:

«Якось я сказав, що пісню потрібно почати з приспіву. Але їй це не сподобалося. І мене звільнили відразу після зустрічі».

Тим часом альбом «Like A Virgin» Мадонни та «Let Dance» Девіда Бові, за словами Найла Роджерса, йому писалися легко та швидко.