Новини

Найпалкіший ненависник Дженніфер Лопес – вона сама

8 мая 2019

Виконавиця пісні «Get Right», яка відома своїм перфекціонізмом, готується до гастролей Північною Америкою, які почнуться влітку. Так артистка й акторка відзначить півстолітній ювілей (п’ятдесят їй виповниться 24-го липня). Попри чималий досвід за плечима, Джей Ло зазначила, що вона – найприскіпливіший критик самої себе, позаяк бажає зробити кожен концерт незабутнім.

«Щоразу, коли я готую шоу, не хочу повторюватися. Мені подобається робити щось нове. Я постійно змушую себе бути в захваті від себе. Бо я знаю: якщо, на моє переконання, це захоплює, то, думаю, й іншим людям це також припаде до душі. Я можу бути найпалкішою ненависницею самої себе, промовляти подумки: «Ти не стараєшся на повну!»» – пояснила Джей Ло.

Іще знаменитість поділилася філософськими міркуваннями: «Я ненавиджу себе. Це – любов, але в формі ненависті! Ненависники – яскравий приклад цього! Насправді вони люблять тебе!»

Дженніфер прихопить із собою в поїздку «It’s My Party Tour» учасників свого телеконкурсу «Світ танцю» («World of Dance»).

«Я беру їх на гастролі, нині в мене є шанс. Якщо чесно, хотілося б узяти їх усіх. Але деякі з них тепер дуже зайняті і геть зіркові. Але я схвильована, що вони планують стати значною частиною шоу. Я буду включати їх в основну частину програми, так що це буде весело», – розповіла співачка.

«It’s My Party Tour» почнеться в Каліфорнії 7-го червня, а завершиться трьома концертами наприкінці липня в рідному місті виконавиці Маямі, штаті Флориді.