Новини

Назвали орієнтовні дати концертів у межах туру голограми Вітні Г’юстон

18 сентября 2019

Вітні Г’юстон потрапить до числа легенд, яких наступного року вшанують глобальною музичною мандрівкою лазерної копії.

Керівники «BASE Hologram» представили цифрову подобу покійної співачки й назвали дати перших концертів, на котрих глядачі зможуть ознайомитися з інновацією.

«Вечір із Вітні: Тур голограми Вітні Г’юстон», розроблений за підтримки маєтку співачки, розпочнеться в Мексиці між 23-м січня і 9-м лютого та триватиме в Європі з зупинками в Англії, Шотландії, Ірландії, Нідерландах, Бельгії, Швейцарії та Німеччині.

Американські дати концертів ще не названі.

«Вітні Г’юстон була талантом словами не описати, і її вплив та артистизм переступили всі межі. Те, що ми тут створюємо, – це новий тип театрального концертного досвіду, покликаний вловити ці чари. Коли вона виступала, був неперевершений рівень харизми та емоційного сприйняття. Це те, що ми збираємося донести до аудиторії, і це честь – мати нагоду допомогти доповнити її спадщину цим проєктом», – заявив Брайан Бекер, генеральний директор компанії, котра задумала гастролі.

До шоу, над яким працювала хореограф Фатіма Робінсон, будуть залучені живий гурт, беквокалісти й танцюристи.

Раніше бренд презентував голограмні шоу, на яких співали копії Роя Орбісона, Бадді Голлі й ікона опери Марія Каллас. Технологія також використовувалася для того, щоб повернути на сцену Тупака Шакура та Ронні Джеймса Діо.