Новини

Не Майклом Джексоном єдиним: SZA заскочили за відбілюванням шкіри

28 апреля 2020

SZA розкрила таємницю свого світлішого вигляду. Після критики з боку шанувальників, які звинуватили співачку у відбілюванні шкіри в останні місяці, аренбі-зірка опублікувала світлину з освітлювальними таблетками.

Минулими вихідними 29-річна виконавиця поділилася в інстаграм історіях знімком вітамінів і добавок, які приймає. Поміж них видніється препарат із глутатіоном, який жінки в усьому світі приймають для освітлення шкіри. Натомість SZA стверджує, що вживає таблетки для зміцнення «імунної системи», й освітлення шкіри – це, мовляв, побічна дія препаратів.

SZA показала вітаміни та добавки, які приймає.

Один із користувачів підтвердив цей побічний ефект від вживання глутатіону, який помітив на власному досвіді:

«Такі добавки дійсно спрацьовують. Це божевілля. Я почав приймати певну добавку з іншої причини, і моя шкіра блідла, як лай*о в червні на півдні».

Зазначена особа додала:

«Думав, що вигадую, доки не поґуґлив «освітлення шкіри», і всі ці результати з’явилися. Однозначно, робив це ненавмисно. Це мало бути для здоров’я».

Інший користувач продовжив тему:

«Якщо чесно, це допомагає імунній системі та ще багато в чому. Це доволі хороший антиоксидант! Здогадуюсь, що вона приймає його через корона. Одна з інших добавок також антиоксидант».

Але інші не були впевнені, що SZA ковтає таблетки задля зміцнення своєї імунної системи:

«А що ж не так із її імунною системою, що довелося це приймати?»; «Схоже, вона відбілюється, і тут її тупа дупа випадково виклала ці препарати. Можливо, вам ліпше зайти на її сторінку і запитати, наскільки тупою вона була, щоб запостити це»; «Сумно, якщо вона це робить це»; «Думаю, що нині чимало чорних знаменитостей використовують глутатіон. Досить багато з низ тепер мають світліший вигляд, аніж раніше».