Новини

«Не називай мене янголом»: Лана Дел Рей, Аріана Ґранде та Майлі Сайрус показали в новому кліпі, наскільки вони можуть бути небезпечними

13 сентября 2019

Очікування нарешті завершилося. Аріана Ґранде, Майлі Сайрус і Лана Дел Рей давно дражнили сумісним саундтреком до перезавантаження «Янголів Чарлі», і тепер вони представили довгоочікувану пісня під назвою «Don’t Call Me Angel».

На додаток до релізу пісні представили й екранізацію. Її режисером стала постійна колега Аріани Ганна Люкс Девіс.

Відеоролик цілком розкриває назву композиції. У ньому показана далеко не янгольська вдача панянок. Упродовж майже чотирихвилинного кліпу виконавиці демонструють небезпечні образи. В одній зі сцен вони з’являються в чорних одежинах із чорними крилами та співають про те, чому не заслуговують звання янгола.

Майлі, наприклад, виконує свій куплет на боксерському рингу, де також сидить прив’язаний до стільця парубок, а вона його гамселить. А от Лані навіть не був потрібен опонент, щоб продемонструвати свою небезпечність. У кліпі вона практикує метання ножа.

Наприкінці відео з’являється Елізабет Бенкс, яка написала сценарій та стала режисеркою перезавантаження «Янголів Чарлі». Вона каже Аріані, Майлі та Лані, що «це не наш дім. Час їхати на роботу».

Композиція «Don’t Call Me Angel» буде включена до збірки саундреків «Charlie’s Angels», виконавчою продюсеркою котрого стала Ґранде. Презентація диска запланована на 1-ше листопада.

У продовженні історії, яка була вперше представлена в серіалі сімдесятих, фільмі двотисячного року і сиквелі 2003-го, янголів утілили Крістен Стюарт, Елла Балінська та Наомі Скотт. Прокат у США розпочнеться 15-го листопада, в Україні – на день раніше.