Новини

Не так сталося, як гадалося: Леді Ґаґа планувала секретний виступ на перенесеному фестивалі «Коачелла»

25 марта 2020

Раніше попсуперзірка сподівалася видати свіжий репертуар 10-го квітня та здійснити несподіване повернення на сцену під час «Коачелли», яким би відзначила прем’єру. Але тепер фестиваль перенесли на жовтень, і Ґазі довелося переосмислити весь свій маркетинговий план.

У розгорнутій публікації, датованій 24-м березня, Ґаґа пояснила:

«Я хотіла розповісти вам, що після численних роздумів я прийняла неймовірно жорстке рішення перенести видання «Chromatica». Повідомлю незабаром нову дата релізу 2020 року.

Це такий неспокійний і моторошний час для всіх нас, і хоча я вважаю, що мистецтво – це одна з найсильніших речей, яку ми маємо для забезпечення радості та зцілення одне одного під час подібного періоду, мені ще й просто не до душі видання цього альбому на тлі всього, що відбувається під час цієї глобальної пандемії».

Артистка підбадьорливо додала:

«Я планувала відсвяткувати стільки всього веселого разом… У мене намічався секретний виступ на «Коачеллі» й чимало інших цікавих сюрпризів, деякими з яких я все-таки незабаром поділюся з усіма вами!»

І хоча нещодавнє шоу Стефані Джерманотти в Лас-Вегасі, яке мало тривати з 30-го квітня по 11-те травня, нещодавно відклали, співачка сподівається: поточний криза здоров’я вщухне до кінця травня, що дозволить провести інші концерти й продовжити, як це було задумано, її літній тур «Chromatica Ball».

Гітмейкерка «The Born This Way» наприкінці публікації наполягла: «Chromatica» «усе ще в першочерговій перспективі», – і додала:

«Моїм фанам: я люблю вас. Я знаю, що ви розчаровані. Напевно, злі та засмучені… Сподіваюся, ви переконаєтеся: коли альбом вийде, я хочу, щоб ми могли танцювати разом, потіти разом, обійняти та поцілувати одне одного, і зробити це бомбезним святкуванням усіх часів! І доки ті часи не настали, залишаймося всі вдома!»

До слова, перед Ґаґою видання альбомів поставили на паузу Аліша Кіс і гурт Haim.