Новини

Неопублікований запис концерту Емі Вайнгаус включать до нового документального фільму

21 сентября 2018

Кінокартина «Емі Вайнгаус – Back to Black» розкаже про останній альбом артистки. У фільмі знайдеться місце розмовам із продюсерами Марком Ронсоном і Салаамом Ремі, а також музикантами й іншими особами, котрі працювали над платівкою.

Видання, що буде представлене 2-го листопада цього року, також включатиме законсервований матеріал живого шоу, яке відбулося в Лондоні 2008 року, і котре широка публіка до цього не бачила.

Виконавиця пісні «Rehab» провела «Інтимний вечір» у столиці Великобританії на «Riverside Studios». Його глядачами стали члени сім’ї, друзі та керівники звукозаписувальної компанії. Це було того ж вечора, коли Емі виборола п’ять премій «Греммі»: як найкраща нова артистка, за пісню року, запис року, найкращий поп-альбом і жіночий вокал.

Відеоматеріали додедавна були заховані в сімейних архівах.

Свіжий документальний фільм прибуде через три роки після творіння Асіфа Кападії «Емі». Вищезгадана стрічка датована 2015-м. Американська кіноакададемія охрестила її найкращим документальним повнометражним фільмом. 

Звістка про кіно прибула всього через кілька днів після того, як Пол Маккартні поділився душевними терзаннями. Артист шкодує, що не провів більше часу із артисткою, коли бачився з нею 2008 року в Ліверпулі.

«Я знав, що в неї є пролема, і я завершив, просто сказавши «привіт», і вона мені відповіла «привіт», – пригадав один із бітлів коротку бесіду з Вайнгаус. – Пізніше я подумав, що мав би побігти за нею і пересвідчитися: «Гей, Емі, із тобою справді все гаразд?»»

Емі померла від отруєння алкоголем у віці двадцяти семи років 2011-го.