Новини

Нескінченна вечірка: Дуа Ліпа представила кліп на новий дискосингл «Don’t Start Now»

1 ноября 2019

Дуа Ліпа поділився своїм новим дискосинглом «Don’t Start Now». Його виконавиця представила разом із кліпом, котрий можна переглянути нижче.

Виконавиця на початку місяця розповіла про «нову еру» у своїй творчості. Попзірка тоді виклала знімок, яким продемонструвала біляве волосся. «Дякую за ваше терпіння. Скоро побачимося»,  – написала вона фанам, що з нетерпінням чекали подальших результатів її студійної роботи після видання однойменного дебютника 2017 року.

Ліпа описала свіжу композицію «Don’t Start Now» як «чистий адреналін, гімн танцмайданчика, що своїм позитивом і самоствердженням викликає приємні відчуття»:

«Я вирішила викласти цю пісню першою, щоб мати змогу завершити один розділ свого життя й почати наступний. У нову еру з новим звучанням! Ідеться про те, щоб рухатись далі й не дозволяти нікому перешкоджати цьому. Також відчувалося, що це мала бути перша з обраних пісень, на якій я зосередилася з тою самою блискучою командою, із котрою обрала «New Rules»».

Перша порція платівки з’явилася після того, як Ліпа заявила, що в її наступному проєкті відчуватиметься «вплив диско», і що він буде «зрілішим» порівнюючи з першим студійним зусиллям.