Новини

Невдовзі з’явиться новий альбом Кендріка Ламара?

3 сентября 2018

Ісая Рашад, який задіяний на «Top Dawg Entertainment», нещодавно приєднався до лайвстриму в Інстаграмі, під час котрого поділився цікавим. Якщо точніше, то він стверджує, що «просто впритул» прослухав цілковито свіжий альбом Кендріка:

«[На лейблі] мені щойно дали ознайомитися з усім альбомом Дота [одне зі сценічних імен Ламара – K-Dot], просто впритул».

Іще він розповів про можливу появу найближчим часом інших релізів рекордингу: «[ScHoolboy] Q нарешті закічив. Волосся SZA стало зеленим, тож, знаєте, має бути щось гаряче. Ніколи не знаєш, що воно насправді буде».

Кендрік Ламар – володар семи премій «Греммі», а також лауреат Пулітцерівської премії. Попри це йому нещодавно довелося зіштовхнутися з неприйняттям публіки. А саме – коли репер очолив один із днів на фестивалях «Редінґ і Лідс». Схоже, репертуар артиста з уподобаннями тамтешньої аудиторії просто не збігся.

А про отримання Пулітцерівки він якось розповів, що від визнання в межах жанру добре не тільки йому особисто, а й радісно за весь гіп-гоп у цілому: «Такі артисти, як Тупак, Джей-Зі, Ракім, Емінем, Q-Tip, Big Daddy Kane, Снуп… Це дає мені розуміння того, що люди насправді слухають більшеі, ніж я очікував».