Новини

Незвідані красоти України — у новому кліпі Анастасії Кожевнікової “Мотылек”!

23 июня 2020

Пустельне узбережжя і водна гладь Чорного моря, дикий острів “на краю світу” Тендрівська коса, Херсонські гори або український Гранд-каньйон, обривисті скелі — всю цю красу можна побачити у новій відеороботі Анастасії Кожевнікової “Мотылек”. Пейзажі у відео не поступаються паттернам Ісландії, хоча всі кадри були зняті в Україні. У широті цього величезного “світу”, в серці природних просторів танцює чуттєва дівчина-метелик — сама співачка.

Алегоричний образ в кліпі був обраний дівчиною неспроста — нову сольну роботу Анастасія Кожевнікова присвятила всім, кого турбують невиправдані очікування і докори сумління. Ще зовсім недавно, до початку сольної кар’єри артистка сама пережила подібне.

Співачка зізналася, що депресії наздогнали її вже після першого року участі в гурті “ВИА Гра”, і знадобилося багато часу, щоб з ними впоратися: “Бути вірною собі — головна протиотрута всіх бід. Навіть крах мрії і нереалізованість не можуть цьому перешкодити. Не варто заганяти себе у кут, сміливо “танцюй”, адже будь-яку проблему можна вирішити. Я зрозуміла це — і дарую цю пісню всім вразливим серцям, кожному на цій планеті. Танцюйте, любіть, розправляйте крила, летіть на світло!”.

Пісня Анастасії Кожевнікової “Мотылек” вже доступна для скачування на усіх музичних платформах, mood-відео можна подивитися прямо зараз в ефірі музичних телеканалів і на YouTube-каналі співачки.