Новини

Нік Джонас підготував із Dj Mustard новий танцювальний гімн «Anywhere»

11 мая 2018

Через кілька годин після того, як  артисти подражнили сумісним треком, 25-річний Нік Джонас представив «Anywhere». Композиція ознаменувала першу співпрацю наймолодшого з братів Джонас і рекордингового продюсера.

Неясно, буде «Anywhere» лише синглом, чи його включать до майбутнього проекту Ніка. Нещодавно виконавець «Find You» розповів, що готує музику, натхненну різними виконавцями. Серед останніх – Брюс Спрінґстін, Пост Малоун і Дрейк.

Ще до прем’єри синглу Нік змусив шанувальників шаленіти, коли запросив брата Джо Джонаса приєднатися до нього на сцені під час «Sunfest» у Вест-Палм-Біч, штаті Флорида. Було це 5-го травня. Родичі виконали разом «Lovebug» – акустичну баладу з альбому Jonas Brothers «A Little Bit Longer» за 2008 рік.

Обидва артисти виклали в Інстаграмі знімок несподіваного дуетного виступу. Джо пожартував, що Нік – «один із його найпалкіших фанів», і додав, що любить брата.

Цього року (після того, як на фотохостингу відновили сторінку гурту) виникли чутки про воз’єднання тріо. Але Нік їх спростував. За словами співака, брати просто влаштували родинну зустріч на вихідних.