Новини

Нік Джонас «відзначив» річницю з того дня, коли в нього виявили недугу

19 ноября 2018

26-річний артист живе з діабетом першого типу понад десятиріччя. Нещодавно він виклав у мережі дві світлини, склеєні в єдине зображення. Для однієї з них артист позував через кілька тижнів після поставленого в 2005 році діагнозу. Тоді Нікові було тринадцять. Друга половина знімка показує його нинішнього і, як зазначає співак, здорового.

«Тринадцять років тому в цей день у мене виявили діабет першого типу. На знімку зліва – я через кілька тижнів після поставленого діагнозу. Через цукор у крові маса тіла знизилася до сорока п’яти кілограмів. Потім я пішов до лікаря й у мене виявили діабет», – зазначив артист у пості.

Джонас подякував шанувальникам і членам родини, які підтримували його під час боротьби з недугою: «Праворуч – я нині. Щасливий і здоровий. Дбаю про фізичне здоров’я, працюю над здоровим харчуванням і стежу за цукром у крові. Я повністю контролюю своє повсякденне життя з цією хворобою, і я дуже вдячний своїй родині та близьким, які допомогли мені з кожним кроком на цьому шляху».

Іще виконавиць додав життєствердні рядки:

«Ніколи не дозволяйте чомусь відвертати вас від найкращого життя. Дякую всім моїм шанувальникам за ваші добрі слова та підтримку. Це значить більше, аніж ви уявляєте. Люблю вас».

Наречена виконавця Пріянка Чопра прокоментувала зображення теплим рядком з усміхайликами:

«Усе, пов’язане з тобою, – особливе. З або без діабетом».

Нік став співзасновником некомерційної організації «Beyond Type 1» ще 2015-го року, мета котрої – допомогти з інформованістю щодо першого типу діабету та надати можливість людям, які живуть з аутоімунною хворобою, ефективно керувати своїм здоров’ям.