Новини

Ніка Джонаса заскочили на зніманнях нового кліпу Jonas Brothers у компанії напівроздягнутих жінок

27 марта 2019

Фани, певно, уже збагнули, що Jonas Brothers нині перебувають у Маямі, де готують свіжу екранізацію. Учора, 26-го березня, Ніка Джонаса помітили в місті на фільмуванні частини ролика з низкою напівроздягнутих супутниць.

Артист рухався вниз вулицею в понадрозмірному костюмі в поєднанні з темними сонцезахисними окулярами та кишеньковою хустинкою, котра виглядала з його жакета. Схоже, Нік мав (або показував на камеру) піднесений настрій, оскільки влаштував хореографію перед жовтим спорткаром, а танцівниці позаду нього демонстрували пікантні рухи.

Напередодні знімав свою сцену Джо Джонас. Лідер DNCE мав схожий із молодшим братом зовнішній вигляд. Під його синім костюмом виднілася жовта футболка, а на ногах – біле взуття. Цього члена нещодавно відновленого гурту Jonas Brothers також супроводжували звабливі танцівниці.

Рухливі пані, виходить, склали компанію всім трьом учасникам групи, бо були поруч і з Кевіном Джонасом, коли той знімався у своїй окремій сцені. На відміну від братів, Кевіна також супроводжували дві папуги, котрі сиділи в нього на зап’ясті. Старший брат убрався в білий капітанський костюм і червону футболку.

Jonas Brothers почали дражнити новою піснею та музичним роликом на вихідних. Нік поділився в Інстаграм Сторіс відео, на якому він та Джо зображені посеред знімального майданчика, а ще – виклав знімок у жовтих спортивних штанах, чорно-білій картатій сорочці та чорних кросівках.