Новини

Нікі Мінаж назвала своїх фанів «мучителями» через те, що ті тиснули на неї

10 февраля 2020

Нікі Мінаж зазнала «булінгу». І пов’язане цькування з оприлюдненням свіжого треку «Yikes».

Найсвіжіший твір гітмейкерки «Moment 4 Life» потрапив на потокові сервіси минулої п’ятниці (7-го лютого) – через кілька днів після публікації в інтернеті дражнилок. Але виконавиці було непросто з релізом. Мінаж зазначила, що відчула тиск як з боку аудиторії, так і керівників лейблу. Вони, каже зірка, підганяли її з завершенням композиції.

Гіп-гоп-артистка поділилася коментарями на цю тему під час серії запитань і відповідей у твіттері. Було це в суботу. У межах бесіди один із шанувальників поцікавився в Нікі зародженням «Yikes».

«Я програла своїм шаленим фанам фрагмент, і вони змусили мене виставити цей трек. Вони – мучителі. У мене був готовий лише куплет. Лейбл також цькував мене. Я зазнала знущань», – бідкалася Мінаж.

Нікі продовжувала ділитися тим, як вона імпровізувала з гуком [гачком пісні]. Мінаж так сподобалося сформоване під час імпровізації, що вона зосередилася на цьому.

«Я створила гук без паперу [без тексту пісні, написаного на папері]. Просто фристайлила в кабінці, бо мені подобався біт. Тож уривок із «Yikes» – це те, коли я вперше почула біт. Куплети, які я написала. Аутро було фристайлом», – пояснила знаменитість.

«Yikes» – перший цьогорічний сольний сингл Мінаж. Проте це геть не зробило критиків поблажливішими. Багатьох обурило, що реперка неоднозначно згадала в тексті пісні борчиню за громадянські права Розу Паркс і роль останньої в запальному автобусному бойкоті в Монтгомері 1955 року. Сама ж Нікі ревно спростовувала те, що планувала зневажити цю історичну постать.

Сингл, як очікують, долучать до наступного після платівки «Queen» (видана 2018 року) альбому.