Новини

Нікі Мінаж бойкотує одну з найвідоміших соцмереж через нові правила

11 ноября 2019

Усунення уподобайок – удар по показниках рейтингів артистів. Тож Нікі Мінаж і вирішила більше не публікувати в інстаграмі світлини на знак протесту через скасування в певних обліківках функції «подобається».

Керівники фотохостингу готові розпочати тестування нової політики цього тижня. Нововведення спрямоване на поліпшення стану психічного здоров’я послідовників. Але гітмейкерка пісні «Anaconda» уважає, що це зашкодить незалежним артистам.

«Я не публікуватиму в інстаграмі з нового тижня, бо вони прибрали вподобайки, – написала реперка у твіттері. – Гм, чим би мені тепер зайнятися? Думаю про весь час, який з’явиться в моєму новому житті…»

Артистка додала:

«Ідеться не про те, як упораються малі компанії. Це про те, чому більша робить це. Ось чому музиканти не заробляють грошей. Лейбли та потокові сервіси знали, що сказати, щоб заспокоїти нас. Вони продовжують заробляти справжні гроші».

Глава інстаграма Адам Моссері поділився подробиця неминучої зміни політики минулої п’ятниці, 9-го листопада.

Він зазначив, що власники обліківок усе ще «зможуть побачити, скільки людей уподобали цей знімок… але більше ніхто не побачить»: 

«Ідеться про молодь. Ідея полягає в тому, щоб спробувати знизити тиск інстаграма, угамувати бажання змагатися в ньому, і дати людям більше часу на те, щоб вони зосередилися на спілкуванні з людьми, яких люблять, і речах, які їх надихають».