Новини

Нікі Мінаж іде на пенсію

6 сентября 2019

Нікі Мінаж воліє створити сім’ю із майбутнім чоловіком Кеннетом Петті, тож вирішила зосередити свою енергію на тому, щоб стати матір’ю.

«Я вирішила піти на пенсію та створити сім’ю. Я знаю, що ви, друзі, нині щасливі. Для моїх шанувальників: продовжуйте читати мої тексти до моєї смерті», – написала виконавиця минулого четверга, 5-го вересня, у твіттері й додала, що завжди любитиме своїх слухачів.

Пізніше Нікі вибачилася перед шанувальниками за таке «грубе» оголошення, і повідомила їм, що пояснить своє рішення під час власного шоу «Queen Radio».

«Я досі тут. Усе ще залюблена у вас, друзі, і ви це знаєте. На цю тему буде обговорення під час Queen Radio. Обіцяю, що ви будете щасливі. Без гостей, просто поговоримо про все. Твіт був грубим і нечулим, прошу вибачення, малюки», – написала реперка.

Артситка шокувала оголошенням інсайдерів індустрії та фанів якраз тоді, коли подражнила публічу під час свого радіошоу новим альбомом.

Нікі та її обранець нещодавно отримали ліцензію на шлюб, і вона вже називала Перрі «своїм чоловіком», але незрозуміло, чи справді пара офіційно побралася.

Шанувальникам випадає нагода не тільки лякатися оголошень артистки, а й сміятися. Днями на відеохостингу з’явився кліп на пісню Нікі Мінаж і Megan Thee Stallion «Hot Girl Summer», на який користувачі відреагували численними кепкуваннями.