Новини

Нікі Мінаж каже, що свобода від стосунків допомагає їй створювати «найкращий альбом року»

14 июня 2018

Артистка готується до релізу першого з 2014 року студійника «Queen». Щоб зосередитися на роботі, вона навіть відмовилася від соцмереж. В інтерв’ю з американським «Elle» виконавиця поділилася радістю від того, що досягла результату важкої праці. Нікі, як вона сама розповіла, вільна від стосунків уперше з п’ятнадцятирічного віку. Це, мовляв, допомогло їй розблокувати нові грані артистизму.

«Я справді думаю, що це буде найкращий альбом року, – прогнозує 35-річна Мінаж. – У духовному плані в моїй кар’єрі за останні шість місяців відбулося більше зростання, аніж за попередні вісім років. Уперше у своєму житті я вільна від стосунків».

Хітмейкерка «Anaconda» належить до найкраще продаваних артистів світу. Чимало знавців переконані, що вона є однією з найкращих нинішніх реп-виконавиць. Хоча до її колишніх бойфрендів належали Нас, Мік Мілл і Сафарі Ллойд Семюелс, Нікі надзвичайно пишається досягненим  без їхньої допомоги успіхом.

«Щойно я збагнула, що можу жити й дихати, їсти та спати, ходити та спілкуватися без бофрейда, у мені щось перемкнулося, – зазначила номінована на «Греммі» зірка. – Свобода від стосунків стала однією з тих речей, які дозволили почуватися міцною та потужною».

Іще Нікі додала: «Це факт, що я – молода жінка, яка не потребує чоловіка з грошима. Мені не потрібен чоловік, який працює. Я ніколи не злягалася за біти. Я ніколи на злягалася за рекордингові угоди. Я не зіштовхувалася з таким тиском».

Також Нікі не планує іти на компроміс, коли йдеться про збабливість.

«Мені подобається принаджувати. Ніколи не припиню бути ексгібіціоністкою», – пожартувала виконавиця «Chun-Li».