Новини

Нікі Мінаж оголилася для обкладинки четвертого альбому «Queen»

8 июня 2018

Нікі Мінаж показала обкладинку свіжого студійника, а також дату його видання. Реп-виконавиця заглибилася в тему елліністичного періоду в Єгипті. Яскравий знімок показує нам артистку в спокусливій позі на масивній гілці дерева. Нікі оголена. На ній – лише стринги з каміння, золотий пасок, намисто та маска. Груди майже відкриті: соски приховують барвисті намистини.

Обкладинку готували фешн-фотографи Мерт і Маркус, яких Нікі називає «легендарними». А в підписі до світлини вона назвала альбом своїм «найвеличнішим на сьогодні творінням».

Диск «Queen» потрапить до крамниць 10-го серпня.

Він буде наступником її студійника «The Pinkprint» за 2014 рік, до котрого потрапили такі хіти, як «Anaconda» і «The Night Is Still Young». Наразі Мінаж готується до релізу другого синглу з альбому. Перед цим вона зазначила, що «Barbie Tingz» – це не другий сингл. Перший сингл «Chun-Li» вона представила 12-го квітня. Про нього добре відгукнулися критики, він мав комерційний успіх.

Разом із приготуванням власного альбому Нікі також співпрацювала з низкою колег. Вона приєдналася до YG, 2 Chainz і Біга Шона, коли ті записували «Big Bank» (це викликало чутки про її роман із Емінемом), а ще – зазвучала в пісні Аріани Ґранде «The Light Is Coming».